Bazaar: retro & handmade markt

Op 25 en 26 juli vindt de jaarlijkse Bazaar weer plaats in en rondom de Koppelkerk in Bredevoort! Een gezellige markt boordevol gave vintage en retro-spullen en de mooiste handmade producten van diverse creatievelingen. Natuurlijk mag retro muziek niet ontbreken!

Bazaar Bredevoort, Werkplaats 35

De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot keramiek, van sieraden tot sculpturen). Zowel binnen in de kerkzaal als op buitenterrein van de Koppelkerk kunnen creatievelingen en retro-liefhebbers hun hart ophalen.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om ook op de Bazaar te staan?

Klik dan snel op onderstaande knop om je aan te melden.

Naast de Bazaar is een bezoekje aan Bredevoort dit weekend meer dan de moeite waard: op zondag 26 augustus organiseert de VVV tussen 12.00 en 14.00 uur een zomerconcert in het centrum van Bredevoort.

VVV Bredevoort

Zomerconcerten