Expositie: BALANS

Van 12 juni tot en met 26 juli exposeren kunstenaars van KunstenaarsCollectief BREEKijzer in de Koppelkerk. In deze expositie BALANS zoeken tweeëntwintig beeldend kunstenaars naar evenwicht.

Voor elke beeldende kunstenaar geldt dat het creëren van kunst, naast expressie en emotie, ook een zoektocht is naar een bepaald evenwicht tussen de beeldelementen.

Of je nu tekent, schildert, fotografeert of sculpturaal bezig bent: voor alle disciplines geldt in meer of mindere mate dit principe. De vorm, compositie, toon, kleur, structuur en textuur bepalen uiteindelijk het aanzicht van het kunstwerk.

Bij het thema van de tentoonstelling ‘Balans’ gaat het om de interactie tussen de beeldelementen; hoe deze zich tot elkaar verhouden. Bij de expositie gaat het dus niet om de emotionele betekenis van ‘balans’, maar om de uitvoering of de vorm.

Werk van Han Lammers in de expositie BALANS

€ 6 incl. kop thee of koffie
Voorverkoop:
€ 6
Om de Koppelkerk te bezoeken is het in verband met de coronamaatregelen noodzakelijk vooraf tickets te bestellen.

Kerkzaal