Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt 2020

Internationale Pinkster Boekenmarkt 2020 1

AFGELAST

Vanwege de risico’s omtrent het corona-virus hebben wij als organisatie helaas moeten besluiten de boekenmarkt af te gelasten. We vinden het erg vervelend, want we keken er waarschijnlijk net als u erg naar uit, maar uiteindelijk geldt wat ons betreft toch: better safe than sorry.

Op Tweede Pinksterdag is het weer tijd voor de Internationale Pinkster Boekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Bredevoort, Pinksterboekenmarkt - (c) Leo van der Linde

Boekenmarkt Bredevoort

Vijfmaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Meer Boekenmarkten

Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt 2020

13 apr @ 10:00 - 16:00

Op Tweede Paasdag gaat het boekenmarktseizoen weer van start met de Internationale Paas Boekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt 2020

1 jun @ 10:00 - 16:00

Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt 2020

19 jul @ 10:00 - 16:00

Zondag 19 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt 2020

23 aug @ 10:00 - 16:00

Zondag 23 augustus vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

15 nov @ 10:00 - 16:00

Op zondag 15 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Op de boekenbeurs zijn Nederlandse en Duitse boekhandelaren vertegenwoordigd. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt u boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

1 juni 2020

Buitenterrein