Laden Evenementen

Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

  • Dit event is voorbij.
Internationale Boekenbeurs 1

AFGELAST

Vanwege de risico’s omtrent het corona-virus hebben wij als organisatie helaas moeten besluiten de boekenbeurs af te gelasten. We vinden het erg vervelend, want we keken er waarschijnlijk net als u erg naar uit, maar uiteindelijk geldt wat ons betreft toch: better safe than sorry. 

Op zondag 15 maart verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie ‘In de voetsporen van Rembrandt’ biedt een twintigtal boekhandelaren uit Nederland en Duitsland hun kwalitatief beste boeken aan.

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse en Duitse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie ‘In de voetsporen van Rembrandt’ waarin zestien noordelijke figuratieve kunstenaars zijn vertegenwoordigd, zoals Henk Helmantel en Rein Pol. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten. In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de cursisten van kunstschilder Robert Jansen.

Boekenmarkt Bredevoort

Vijfmaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

There are no upcoming events.

Wanneer?

Datum:
15 maart 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken