Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.
Internationale Boekenbeurs 1

AFGELAST

Vanwege de risico’s omtrent het corona-virus hebben wij als organisatie helaas moeten besluiten de boekenbeurs af te gelasten. We vinden het erg vervelend, want we keken er waarschijnlijk net als u erg naar uit, maar uiteindelijk geldt wat ons betreft toch: better safe than sorry.

Op zondag 15 maart verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie ‘In de voetsporen van Rembrandt’ biedt een twintigtal boekhandelaren uit Nederland en Duitsland hun kwalitatief beste boeken aan.

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse en Duitse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie ‘In de voetsporen van Rembrandt’ waarin zestien noordelijke figuratieve kunstenaars zijn vertegenwoordigd, zoals Henk Helmantel en Rein Pol. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten. In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de cursisten van kunstschilder Robert Jansen.

Boekenmarkt Bredevoort

Vijfmaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt 2020

13 apr @ 10:00 - 16:00

Op Tweede Paasdag gaat het boekenmarktseizoen weer van start met de Internationale Paas Boekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt 2020

1 jun @ 10:00 - 16:00

Op Tweede Pinksterdag is het weer tijd voor de Internationale Pinkster Boekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt 2020

19 jul @ 10:00 - 16:00

Zondag 19 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Boekenmarkt: Internationale Augustus Boekenmarkt 2020

23 aug @ 10:00 - 16:00

Zondag 23 augustus vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

15 nov @ 10:00 - 16:00

Op zondag 15 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Op de boekenbeurs zijn Nederlandse en Duitse boekhandelaren vertegenwoordigd. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt u boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

15 maart 2020

Kerkzaal