Laden Evenementen

Expositie: Jaarexpositie cursisten Robert Jansen

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Jaarexpositie cursisten Robert Jansen 1

AFGELAST

Vanwege de risico’s omtrent het corona-virus hebben wij als organisatie helaas moeten besluiten de expositie te sluiten. We vinden het erg vervelend,  maar uiteindelijk geldt wat ons betreft toch: better safe than sorry. 

Van 7 maart tot en met 13 april vindt de jaarexpositie plaats van de cursisten van kunstschilder en docent Robert Jansen. Allen volgden afgelopen jaar een schildercursus bij hem in de Koppelkerk.

Zo’n veertig cursisten – van beginners tot gevorderden – tonen hun beste werk dat zij in het afgelopen seizoen in het atelier van de Koppelkerk maakten onder leiding van Robert Jansen. Een boeiende tentoonstelling met zo’n 60 schilderijen in allerlei stijlen en technieken.

De expositie wordt zaterdag 7 maart om 11.00 uur geopend door Sylvia Heijnen, directeur van de Koppelkerk. De expositie is tot en met 13 april gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van de Koppelkerk.

Ben Vosseberg

Wanneer?

Datum:
7 maart 2020 t/m 13 april 2020
Openingstijden:
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Bovenzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken