Laden Evenementen

Koppelsessies: Scopar

  • Dit event is voorbij.

Het is zondagmiddag 23 februari weer tijd voor een jazz jamsessie in de Koppelkerk. De band Scopar leidt de sessie, maar ook andere muzikanten worden van harte uitgenodigd mee te spelen tijdens de jamsessie.

Tekst gaat verder onder de foto.

Scopar 1

Scopar

Scopar bestaat uit Marton Mengerink op gitaar, Carlo Fles op bas, Bert Weevers op saxen en bij gelegenheid Willem als drummer. Scopar speelt een eclectische mix van de lekkerste nummers uit de bebop, hardbop, latin, swing, souljazz, fusion en funk.

JW Copple Collective

Marton, Carlo en Bert kennen elkaar o.a. van het JW Copple Collective en talloze jamsessies. Toen Bert werd gepolst voor een optreden op de vrijwilligersdag van Vluchtelingenwerk Oost Nederland in Arnhem, werd Scopar geboren. Met Willem op drums erbij is Scopar een kleine, wendbare, energieke en swingende band die lekkere moderne jazz speelt van Johan Scofield tot Charly Parker. Als luisteraar zul je daarbij moeilijk kunnen stilzitten.

Jammsessie

Zoals gebruikelijk start Scopar met hun vieren, waarna in het sessie-deel overige muzikanten kunnen aansluiten. De nadruk zal liggen op hardbop en funknummers.

Wanneer?

Datum:
23 februari 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken