Laden Evenementen

Koppelsessies: Organ Utan

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Zondagmiddag 8 december treedt het Hammond-trio Organ Utan op in de jamsessie in de Koppelkerk. Drie talentvolle Duitse musici troffen elkaar op het Arnhemse conservatorium en blazen traditionele jazz-standards een nieuw, groovy leven in.

Tekst gaat verder onder de foto.

Jazztrio Organ Utan

Organ Utan

Het begon allemaal met een spontaan idee en het plezier van het samen jammen: drie jonge Duitse musici verenigden zich onder de naam Organ Utan, met een knipoog naar het hammond orgel dat centraal staat in de formatie.

Funky

Hun muzikale enthousiasme en frisse benadering van traditionele jazz-standards mondde uit in een EP met de titel ‘Endangered Sounds’. Kenmerkend voor de band zijn de funky basslijnen, de rocky gitaar-riffs en daardoor het groovende geheel.

Ervaring

Ondanks hun jonge leeftijd kunnen de muzikanten bogen op de nodige ervaring: Josquin Rosset (toetsen) speelt sinds 2007 met het Jazz Piano-Trio Rosset Meyer Geiger, Christian Winiker (gitaar) is actief in de popcene van Luzern, en Lukas Gasser (drums) trommelt voor diverse Zwitserse kustenaars, zoals Anna Känzig, Othella Dallas oder Eliana Burki.

r

LET OP!

andere aanvangstijd dan bij de andere zondagmiddagconcerten in de Koppelkerk

14.30 – 16.30 uur

Tekst gaat verder onder de video.

Wanneer?

Datum:
8 december 2019
Tijd:
14:30 - 16:30
Entree:
Gratis maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken