Laden Evenementen

Schrijfmarathon: Write for Rights

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Op 10 december vieren we de Dag van de Rechten van de Mens. In de gemeente Aalten jaar viert Amnesty International dit met de internationale ‘Write for Rights’-actie. Iedereen wordt uitgenodigd om mensen die opstaan tegen onrecht een hart onder de riem te steken middels een persoonlijke boodschap.

Jazz

Dit jaar vraagt Amnesty om tijdens de Write for Rights-actie brieven te schrijven voor jonge mensen die de moed hebben op te komen voor rechtvaardigheid. Een persoonlijke brief geeft steun in de vaak eenzame strijd tegen onrecht, een brief geeft kracht en moedigt aan om door te gaan waar overheden en volwassenen tekortschieten.

Dit jaar schrijven we voor Nasy, Jianne, Sarah, Sean, Yasamar, Magai en en vele anderen. De werkgroep Amnesty Aalten-Oost Gelre doet ook dit jaar weer mee met de jaarlijkse decemberacties op verschillende locaties en tijdstippen. We vinden het fijn als je mee schrijft. Kunnen we op je rekenen?

Er zijn drie locaties in de gemeente Aalten waar brieven kunnen worden geschreven: op 7 december hier in de Koppelkerk tussen 11.00 en 15.00 uur. Op 8 december in de Regio Christengemeente aan de Hogestraat 52 in Aalten tussen 10.30 en 12.00 uur. Op 10 december in Stationshuis Fatta in Aalten. Daar wordt geschreven van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Wanneer?

Datum:
7 december 2019
Tijd:
11:00 - 15:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken