Laden Evenementen

Taxatiedag: Guido Hengeveld

  • Dit event is voorbij.

Te midden van de expositie Kunstroof vindt op zaterdag 30 november in de Koppelkerk een taxatiedag plaats: U kunt uw eigen schilderij meenemen naar de Koppelkerk en deze laten taxeren door erkend taxateur Guido Hengeveld.

Kunstroof

Tot en met 22 december is in de Koppelkerk de expositie Kunstroof te zien met kunstwerken van diverse particulieren. Veel mensen hebben namelijk kunst in huis, die de buitenwereld nooit te zien krijgt. Te midden van al deze particuliere kunstschatten, worden bezoekers uitgenodigd om ook hun eigen kunstwerk mee te nemen voor een taxatie.

Taxatiedag

Altijd al meer willen weten over een aangekocht schilderij of erfstuk? Neem uw schilderij dan mee naar de Koppelkerk en laat het tijdens uw bezoek aan de expositie Kunstroof taxeren. Wie weet heeft u een onontdekt meesterwerk in huis!

Wel graag even aanmelden om lange rijen te voorkomen! Wilt u meerdere schilderijen laten taxeren? Meld deze dan apart aan.

Tekst gaat verder onder de foto.
Taxatiedag met erkend taxateur Guido Hengeveld - (c) Maarten de Boer
Guido Hengeveld

Guido Hengeveld

Schilderijenrestaurator / Taxateur

Taxateur Guido Hengeveld genoot zijn opleiding aan de Koninklijke Kunstacademie van Brussel. Als schilderijenrestaurator werkt hij volgens de methoden van Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium, kortweg KIK. Hengeveld heeft zijn atelier in Sneek. Hij voert regelmatig restauraties uit aan diverse schilderijen.

Wanneer?

Datum:
30 november 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Entree:
€ 4.50 (kosten expositie: € 5,- incl. een kop koffie/thee)
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken