Laden Evenementen

Kunstlezing: De tuinen van Monet

In de Koppelkerk vinden – tussen de kunstwerken – diverse keren per jaar verdiepende kunstlezingen plaats door kunsthistorica Maria Driessen. Dit jaar is er aandacht voor wederopbouwarchitectuur, Niki de Saint-Phalle en de tuinen van Monet.

Tekst gaat verder onder de foto.

Monet - De Japanse brug en de waterlelies

De tuinen van Monet

Dit najaar brengt Gemeentemuseum in Den Haag een eerbetoon aan de tuinen van Monet. Een groot deel van zijn beroemde tuinen is nog nooit in Nederland vertoond. In ‘Monet – Tuinen van verbeelding’ worden maar liefst veertig internationale topstukken bijeengebracht. Op vrijdagavond 29 november vertelt kunsthistorica Maria Driessen alles over de tuinen van Monet en hun invloed op andere beroemde kunstenaars, zoals Rothko en Pollock.

Meer kunstlezingen

    Kunstlezing: Niki de Saint-Phalle

    28 sep @ 20:00 - 22:00

    Wereldberoemd zijn de Nana’s van de Franse beeldhouwer Niki de Saint Phalle aan wie Museum Beelden aan Zee volop aandacht besteedt dit najaar. Dat vraagt om een inleiding van Maria Driessen op het werk en de invloed van Niki de Saint-Phalle op 28 september in de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
29 november 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Entree:
€ 10
Zaal open:
19:30 uur
 
Reserveer nu

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken