Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: Leporello als kunstobject

2 dec 2022 @ 11:00 - 22 jan 2023 @ 17:00

Het boek als kunstobject. Maar liefst 31 kunstenaars zijn de uitdaging aangegaan om een kunstobject te maken van een leporello. De diversiteit in aanpak heeft geleid tot een expositie waarin veel te zien en te beleven is. Anders dan in een gewoon boekwerk zijn de afbeeldingen goed naast elkaar te bekijken. Dit maakt een leporello zeer geschikt om een verhaal mee te vertellen.

Expositie: Panta Rhei – Oostgelders Fotografen Collectief

2 dec 2022 @ 11:00 - 15 jan 2023 @ 17:00

Op uiteenlopende wijzen hebben de fotografen Panta Rhei (‘alles stroomt’) tot uitdrukking gebracht. De verbeelding ligt bij de één dichter bij het constante en bij de ander dichter bij het veranderlijke. Daarnaast zijn er verschillende interpretaties van stromen te zien, in de mens en in de omgeving.

24 november 2019

Kerkzaal