Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: Beelden met een antwoord

18 jan @ 11:00 - 1 mrt @ 17:00

Van 18 januari tot en met 1 maart exposeren beeldhouwer Wanda Verschuur en kunstschilder Peer Elstgeest in de bovenzaal van de Koppelkerk. Het werk van beide kunstenaars komt instinctief en mijmerend tot stand; geen van beide kunstenaars werkt met een vooropgezet plan.

Expositie: In de voetsporen van Rembrandt

24 jan @ 11:00 - 13 apr @ 17:00

Zestien figuratieve kunstenaars uit het noorden van Nederland strijken neer in de Koppelkerk: Henk Helmantel, Rein Pol en de meest veelbelovende afstudeerders van de Klassieke Academie tonen hun werk in de stijl van Rembrandt.

24 november 2019

Kerkzaal