Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: Zonder verbeelding is er niets

5 mrt @ 11:00 - 11 apr @ 17:00

Meer dan tien jaar lang werkte hij aan een indrukwekkende serie collages: onder het motto ‘Zonder verbeelding is er niets’ schiep Henk Visser een bijzondere, vervreemdende serie werken. Droombeelden uit het nieuwe verleden die met (digitale) schaar en lijm aan elkaar werden geplakt. Van 5 maart tot en met 11 april is dit bijzondere werk te zien in de grote zaal van de Koppelkerk.

Expositie: Joke Oltheten

5 mrt @ 11:00 - 11 apr @ 17:00

Van 5 maart tot en met 11 april exposeert textielkunstenares Joke Oltheten in de Koppelkerk. In de bovenzaal exposeert zij met driedimensionale textielcollages. Zondagmiddag 7 maart is Joke Oltheten aanwezig om in gesprek te gaan met bezoekers.

24 november 2019

Kerkzaal