Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: Kunstroof

18 okt @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

Veel van de kunst die men bij tentoonstellingen in de Koppelkerk ziet is afkomstig uit een museumcollectie, of van de kunstenaar zelf. Maar vele prachtige kunstwerken hangen natuurlijk gewoon bij mensen thuis aan de muur. Tot en met 22 december biedt de Koppelkerk deze particuliere kunstschatten een podium.

Foto-expositie: Gregory Herpe

16 nov @ 11:00 - 22 dec @ 17:00

De mens, de stad, de maatschappij en minimalistische landschappen zijn de favoriete onderwerpen van deze Franse topfotograaf. Met zijn zwart-wit foto’s richt Herpe zich op de ongepolijste essentie.

24 november 2019

Kerkzaal