Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: Vrijheid, gelijkheid en eigenheid

27 mei @ 11:00 - 4 sep @ 17:00

Van 27 mei tot en met 4 september toont de Koppelkerk in Bredevoort de expositie 'Vrijheid, gelijkheid en eigenheid’, waarin het werk wordt getoond van kunstenaars die buiten heersende rolpatronen durven te stappen. Ze zijn vrijgevochten van ongeschreven regels, verwachtingen en vooroordelen. Een expositie over zij die vechten voor de vrijheid of deze nemen alsof het de normaalste zaak is om te laten zien wie ze zijn en hoe zij de wereld zien en zelfs een stap verder gaan dan dat. Ze zijn rebels en tegendraads.

Expositie: Pop Up De Taal van de liefde

29 jul @ 11:00 - 11 sep @ 17:00

Volop kunstenaars in diverse genres en stijlen: vanaf 29 juli verandert de bovenzaal van de Koppelkerk in een tijdelijke Pop Up museum van de liefde. Uit een veelvoud aan inzendingen selecteert de Koppelkerk zo’n 40 werken die te zien zijn in de tentoonstelling 'De taal van de liefde'.

24 november 2019

Kerkzaal