Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: A(a)ndacht O Wat in stilte groeien kan

9 feb @ 11:00 - 24 mrt @ 17:00

Wat nemen we waar als we naar binnen en naar buiten kijken, als we stil durven zijn en ook samen? Monnie Paashuis, Philipp Pohl en Rob Muylaert ontdekken dat ze een vergelijkbare mentaliteit hebben ten opzichte van de materiële en de spirituele wereld. Op andere plekken verwonderen Josette Lenders, Marion van Noord en Karen van Dooren zich over wat er in stilte groeien kan.

24 november 2019

Kerkzaal