Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

• Dit event is voorbij.

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Internationaal

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kan men in de kerkzaal genieten van (een deel van de) expositie Kunstroof waarin diverse particuliere kunstwerken vertegenwoordigd zijn, van Corneille tot Toorop, en Paul Citroen tot Edvard Munch. In het Boekencafé van de Koppelkerk vindt men boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

Grégory Herpe

In de bovenzaal van de Koppelkerk kunnen bezoekers terecht voor een expositie van de Franse topfotograaf Grégory Herpe. In zijn zwart-wit foto’s spelen mens, maatschappij en minimalistische landschappen de hoofdrol.

De toegang voor zowel de boekenbeurs en de expositie is vrij.

Boekenbeurs in de Koppelkerk  (c) Leo van der Linde

Expositie: BALANS

12 jun @ 11:00 - 26 jul @ 17:00

Van 12 juni tot en met 26 juli exposeren kunstenaars van KunstenaarsCollectief BREEKijzer in de Koppelkerk in Bredevoort. In de expositie Balans zoeken tweeëntwintig beeldend kunstenaars naar evenwicht.

Expositie: Beauty and Geometry

1 aug @ 11:00 - 30 aug @ 17:00

Wat kan de wiskunde ons nog meer bieden dan alleen getallen, stellingen en vergelijkingen? Met zijn ontwerpen maakt beeldend kunstenaar Han Lammers een vertaalslag van wiskundige vergelijkingen naar tastbare driedimensionale beelden, veelal uitgevoerd in zink.

24 november 2019

Kerkzaal