Laden Evenementen

Muziek: Gelre Jazz Ensemble

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

De zondagmiddagse jazz jamsessie in de Koppelkerk in Bredevoort is terug van weggeweest. Zondagmiddag 27 oktober leidt bassist Jurgen van der Sluis met het Gelre Jazz Ensemble de sessie.

Jurgen van der Sluis werd bekend als bassist van vele illustere rock- en bluesbands in de Achterhoek. Inmiddels is hij alweer een tijdje bezig als jazz-bassist. Zoals gebruikelijk bij een jamsessie mogen medemuzikanten ook meespelen. Voor de luisteraars serveert de Koppelkerk hapjes om de middag nog aangenamer te maken.

Jurgen van der Sluis

Van der Sluis zocht ervaren jazzmusici uit verschillende windstreken van Gelderland bij elkaar. Het leidde tot het Gelre Jazz Ensemble. Met een combinatie van traditionele standards en moderne jazz biedt het Gelre Jazz Ensemble een interessant repertoire. In de Koppelkerk speelt het ensemble in de bezetting als jazzkwartet, met Najara Pestman als zangeres, Peter Rietberg op de piano, Jurgen van der Sluis op contrabas en Ivo Voragen als drummer.

Wanneer?

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis , maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken