Expositie: Kunstroof

Kunstroof in de Koppelkerk

Particulieren exposeren hun werk in Bredevoort

Veel van de kunst die men bij tentoonstellingen in de Koppelkerk in Bredevoort ziet is afkomstig uit een museumcollectie, of van de kunstenaar zelf. Maar vele prachtige kunstwerken hangen natuurlijk gewoon bij mensen thuis aan de muur. Dit najaar wil de Koppelkerk deze ‘private kunstschatten’ een podium bieden.

Hangt uw kunstwerk hier straks tussen? - (c) 3inbeeld.nl

Heeft u zelf een lievelingskunstwerk dat u zou willen exposeren in een mooie expositie in de Koppelkerk? Dan kunt u zich aanmelden voor deze expositie. Een kunstwerk met een bijzonder verhaal is een pre. Een mooi en/of bijzonder verhaal dat we straks kunnen doorvertellen aan de bezoeker.

Naast particuliere kunstliefhebbers zijn ook bedrijven van harte uitgenodigd om één of meerdere kunstwerken aan te melden voor de expositie. Kunstwerken uit alle periodes zijn welkom. Uit de bonte verzameling inzendingen zal de Koppelkerk een selectie maken.

De ‘Kunstroof’ zal van oktober tot en met december te zien zijn in de Koppelkerk in Bredevoort.

'Kunstroof'

U kunt uw kunstwerk (met afbeelding en informatie) aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden kan tot 10 september.

11 oktober 2019 t/m 22 december 2019
Openingstijden: