Laden Evenementen

Boekpresentatie: Can I come over?

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Thuis. Wat betekent dat eigenlijk? Marleen Hoftijzer liep tegen een dertigersdilemma aan. Niet helemaal gelukkig in Nederland, pakte ze twee jaar geleden haar spullen en reisde als ‘dakloze’ digital nomad de wereld over. Door haar werk als fotografe kwam ze op prachtige plekken terecht.

Tekst gaat verder onder de foto.

Can i come over? - Marleen  Hoftijzer

Maar ze liep tegen een probleem aan: eenzaamheid. Het vluchtige contact in hostels beviel haar niet, dus ze besloot om bij locals thuis overnachten. Telkens stelde ze één vraag aan haar hosts: wat is thuis? En Marleen maakte wat mee; ze verbleef in de Australische outback bij een koeienboer en vloog mee in zijn helikopter, ze logeerde in een Schots kasteel en leefde een week met de Kuna Indianen in Panama. Door bij ‘locals’ thuis te laten overnachten, wil ze de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen.

Tekst gaat verder onder de video.

In haar boek “Can I come over?” schrijft ze over haar ervaringen. Meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. De avond is vrij toegankelijk, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Marleen zal tijdens de boeklancering haar boeken signeren.

Wanneer?

Datum:
19 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Zaal open:
18:30 uur
Entree:
Gratis (aanmelden gewenst)
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken