Laden Evenementen

Workshop: Is Aalten klaar voor een Creatieve Revolutie?

  • Dit event is voorbij.

Op donderdagavond 5 september nemen creatieve kartrekkers binnen de gemeente Aalten de Koppelkerk over. Ze gaan met elkaar en inspirerende lokale bestuurders en ondernemers in gesprek over het ontsluiten van de creatieve kracht van Aalten. 

Creatieve Revolutie

De term ‘Creatieve Revolutie’ houdt zoveel in als de economische emancipatie van de creatieve mens. Met andere woorden, hoe onsluit je de creativiteit van een groep betrokken mensen op een manier die waarde toevoegt aan hun omgeving?

Tekst gaat verder onder de foto.

Kevin de Randamie

Kevin de Randamie

Artiest / Business Coach / Academy Master

Kevin de Randamie

De gesprekken zullen worden gevoerd onder leiding van hiphop artiest en creatief ondernemer Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie. De Randamie, broer van hiphop artiest Typhoon, gaf de aanzet tot de frase ‘Creatieve Revolutie’ in zijn Ted Talk. Op basis hiervan is er inmiddels een creatieve business school opgezet (Braenworks Academy) én een breed coachingnetwerk ontstaan (Braenworks Society). Beide staan in het teken van het ontsluiten en verstevigen van persoonlijke creativiteit, duurzaamheid en leiderschap.

Tekst gaat verder onder de video.

Interactieve workshop

Kevin de Randamie nodigt Rudolf-Jan Baanders (Achterhoeks Kunstcafé), Hans Eppink (Klein Theater Dinxperlo), Sylvia Heijnen (Koppelkerk) en ‘buitenstaander’ Johan Godschalk (Cultuur Oost) uit om samen met het publiek op verkenning te gaan van het Aalten van nu, naar het Aalten van 2025. Hoe willen we dat die toekomst eruit ziet? En hoe kunnen we optimaal gebruik maken van de creativiteit om te komen tot mooie resultaten?

Doe mee!

Kevin de Randamie en medeorganisator Richard Jongetjes (Talentverbinder van de gemeente Aalten) roepen allen die (in)direct betrokken zijn bij kunst en cultuur op om aanwezig te zijn en om actief mee te doen.

Johan Godschalk

Johan Godschalk

Cultuur Oost

Hans Eppink

Hans Eppink

Stichting Kulturhus en Klein Theater Dinxperlo

Rudolf-Jan Baanders

Rudolf-Jan Baanders

Oprichter Achterhoeks Kunstcafé

Sylvia Heijnen

Sylvia Heijnen

Directeur Koppelkerk

Wanneer?

Datum:
5 september 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Zaal open:
19:30 uur
Entree:
Gratis
Voorverkoop:
Gratis
 
Tickets

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken