Boekenmarkt: Internationale Opruimings Boekenmarkt 2019

Evenement Navigatie

Op zondag 18 augustus sluiten we het boekenmarktseizoen af met de Internationale Opruimingsboekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Boekenmarkten Bredevoort

Boekenmarkt Bredevoort

Viermaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

De Internationale Opruimingsboekenmarkt is de laatste van de vier Internationale Boekenmarkten in Boekenstad Bredevoort. De toegang is gratis.

In het centrum van Bredevoort vindt er van 12.00 tot 14.00 uur een Zomerconcert plaats.

18 augustus 2019

Buitenterrein