Laden Evenementen

Bazaar: De Bazaar – retro & handmademarkt

  • Dit event is voorbij.

Op 3 en 4 augustus vindt de Bazaar voor het derde jaar op rij plaats in en rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Een gezellige markt boordevol gave vintage en retro-spullen en de mooiste handmade producten van diverse creatievelingen. Natuurlijk mag retro muziek van diverse plaatjesdraaiers niet ontbreken!

NIEUW: voor de kinderen is er elk half uur een stokpaardenrace!

Tekst gaat verder onder de foto.

Een lach van oor tot oor! LyfStyl 2nd hand boetiek uit Lichtenvoorde (Bazaar 2017)
Elk half uur een stokpaarden race met échte stokpaarden!

De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot keramiek, van sieraden tot sculpturen). Zowel binnen in de kerkzaal als op buitenterrein van de Koppelkerk kunnen creatievelingen en retro-liefhebbers hun hart ophalen. Ook zijn er kinderworkshops en kan men ‘retro brommers kieken’ op zondagmiddag.

Retro muziek

Op zaterdag en zondag brengen Plaatjes Vullen Gaatjes en de Platenautomatiek het buitenterrein van de Bazaar met oude platen op grammofoonspelers in nostalgische stemming. Binnenin de Koppelkerk luistert Wim’s Muziekkelder uit Doetinchem de markt op met de lekkerste retro nummers.

Tekst gaat verder onder de foto.

Retro DJ's Plaatjes vullen gaatjes

Zomerconcert

Naast de Bazaar is een bezoekje aan Bredevoort dit weekend meer dan de moeite waard: op zondag 4 augustus organiseert de VVV tussen 12.00 en 14.00 uur een zomerconcert op ’t Zand met de band Home-Cookin. Een heerlijke stoofpot van soul, blues, funk en rock. In de bovenzaal van de Koppelkerk is bovendien de expositie ‘Wanderlust’ te bezichtigen met tekeningen van Heleen Simons.

Wanneer?

Datum:
3 augustus 2019 t/m 4 augustus 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Binnen en buiten
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken