Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt 2019

• Dit event is voorbij.

Zondag 21 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Bredevoort, Int. Zomer Boekenmarkt - (c) Leo van der Linden

Herman Brood

Naast de boekenmarkt is er deze zondag van alles te doen in Bredevoort. Het is de laatste dag om in de Koppelkerk de expositie van rock ‘n roll junkie Herman Brood te bezoeken. Om 14.00 en om 15.00 uur wordt een rondleiding door de expositie aangeboden. In de bovenzaal van de Koppelkerk is de expositie Wanderlust van Heleen Simons te bezichtigen. Het tekenwerk neemt je mee naar de momenten waarop de tijd lijkt stil te staan.

Zomerconcert

In het centrum van Bredevoort organiseert de VVV van 12.00 tot 14.00 uur het eerste zomerconcert van het seizoen. De vijfkoppige band Jasper County treedt op met een Americana met country(rock)-repertoire.

Boekenmarkt Bredevoort

Viermaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Meer boekenmarkten

Boekenbeurs: Internationale Boekenbeurs

24 nov @ 10:00 - 17:00

Op zondag 24 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Kunstroof biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Overzicht van de boekenmarkten in 2019

21 juli 2019