Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt 2019

• Dit event is voorbij.

Zondag 21 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Bredevoort, Int. Zomer Boekenmarkt - (c) Leo van der Linden

Herman Brood

Naast de boekenmarkt is er deze zondag van alles te doen in Bredevoort. Het is de laatste dag om in de Koppelkerk de expositie van rock ‘n roll junkie Herman Brood te bezoeken. Om 14.00 en om 15.00 uur wordt een rondleiding door de expositie aangeboden. In de bovenzaal van de Koppelkerk is de expositie Wanderlust van Heleen Simons te bezichtigen. Het tekenwerk neemt je mee naar de momenten waarop de tijd lijkt stil te staan.

Zomerconcert

In het centrum van Bredevoort organiseert de VVV van 12.00 tot 14.00 uur het eerste zomerconcert van het seizoen. De vijfkoppige band Jasper County treedt op met een Americana met country(rock)-repertoire.

Boekenmarkt Bredevoort

Viermaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Meer boekenmarkten

Boekenmarkt: Internationale Opruimingsboekenmarkt 2022

23 okt @ 10:00 - 17:00

Zondag 23 oktober vindt de Internationale Opruimingsboekenmarkt plaats op het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk in boekenstadje Bredevoort. Eén keer per jaar bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken tegen sterk gereduceerde tarieven aan.

Overzicht van de boekenmarkten in 2019

Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt 2022

24 jul @ 10:00 - 17:00

Zondag 24 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt

6 jun @ 10:00 - 16:00

Tweede Pinksterdag is het weer tijd voor de Internationale Pinkster Boekenmarkt in Bredevoort. Op deze dag - maandag 6 juni - bieden deze dag een groot aantal Nederlandse én Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt vindt plaats op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt

18 apr @ 10:00 - 16:00

Als vanouds gaat dit jaar het boekenseizoen in Bredevoort weer van start met de Internationale Paas Boekenmarkt. Rondom de Koppelkerk in Bredevoort bieden diverse boekhandelaren uit het hele land en handelaren uit Duitsland hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot 16.00 uur.

21 juli 2019

Buitenterrein