Boekenmarkt: Internationale Zomer Boekenmarkt 2019

• Dit event is voorbij.

Zondag 21 juli vindt de Internationale Zomer Boekenmarkt plaats in boekenstadje Bredevoort. Diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren bieden hun boeken aan. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het buitenterrein van de Koppelkerk.

Bredevoort, Int. Zomer Boekenmarkt - (c) Leo van der Linden

Herman Brood

Naast de boekenmarkt is er deze zondag van alles te doen in Bredevoort. Het is de laatste dag om in de Koppelkerk de expositie van rock ‘n roll junkie Herman Brood te bezoeken. Om 14.00 en om 15.00 uur wordt een rondleiding door de expositie aangeboden. In de bovenzaal van de Koppelkerk is de expositie Wanderlust van Heleen Simons te bezichtigen. Het tekenwerk neemt je mee naar de momenten waarop de tijd lijkt stil te staan.

Zomerconcert

In het centrum van Bredevoort organiseert de VVV van 12.00 tot 14.00 uur het eerste zomerconcert van het seizoen. De vijfkoppige band Jasper County treedt op met een Americana met country(rock)-repertoire.

Boekenmarkt Bredevoort

Viermaal per jaar vindt er Bredevoort Boekenstad een Internationale Boekenmarkt plaats met zo’n 50 boekenkramen van Nederlandse en Duitse boekhandelaren. Heeft u zelf een mooi boekenaanbod dat u wilt verkopen op de boekenmarkt?

Meer boekenmarkten

Boekenmarkt: Internationale Paas Boekenmarkt 2020

13 apr @ 10:00 - 16:00

Op Tweede Paasdag gaat het boekenmarktseizoen weer van start met de Internationale Paas Boekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Boekenmarkt: Internationale Pinkster Boekenmarkt 2020

1 jun @ 10:00 - 16:00

Op Tweede Pinksterdag is het weer tijd voor de Internationale Pinkster Boekenmarkt rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Op deze markt bieden diverse Nederlandse en Duitse boekhandelaren hun boeken aan. De boekenmarkt gaat om 10.00 uur van start en duurt tot tot 16.00 uur.

Overzicht van de boekenmarkten in 2019

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

21 juli 2019

Buitenterrein