Laden Evenementen

Koppelsessies: JW Copple Club

  • Dit event is voorbij.

Op zondagmiddag 9 juni vindt in het boekencafé van de Koppelkerk alweer de laatste jazz jam sessie plaats van dit seizoen. De huisband JW Copple Club verzorgt weer de aftrap waarna andere muzikanten van harte worden uitgenodigd om mee te spelen.

Tekst gaat verder onder de foto.

JW Copple Club

Het zwaartepunt van de te spelen nummers ligt op de bebop en hardbop met wat latin en funk. De band heeft weer enkele nieuwe nummers aan hun repertoire toegevoegd. Zowel nummers waarmee de omvang van de band (9 man/vrouw sterk) goed tot zijn recht komt, als ook enkele nummers die in trio-formatie worden uitgevoerd. Variatie is er ook in instrumenten: zang, dwarsfluit, gitaar, vier saxofoonsoorten, keyboard, percussie en natuurlijk bas en drums. Kortom, vast weer veel speel- en luisterplezier.

Wanneer?

Datum:
9 juni 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken