Laden Evenementen

Expositie: Top Art

  • Dit event is voorbij.

Van 4 tot en met 12 mei exposeert Top Art Winterswijk in de bovenzaal van de Koppelkerk. Een vrolijke, kleurrijke expositie van mensen met een beperking. Tweemaal tijdens de expositie kunnen bezoekers kennis maken met de kunstenaars: op zaterdag 4 mei en zondag 12 mei.

Tekst gaat verder onder de foto.

Top Art Winterswijk

Kunst gemaakt door mensen met een beperking staat steeds meer in de belangstelling. Niet zo vreemd: het gedurfde kleurgebruik en de directheid van de kunst spreekt veel mensen aan. Top Art Winterswijk heeft een ruim assortiment kunstwerken: schilderijen en tekeningen. Abstract of juist figuratief.

Top Art is onderdeel van Estinea. Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Daarbij werken ze vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan doen in de samenleving. Zij ondersteunen mensen met een beperking, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Bijvoorbeeld door hen te stimuleren en motiveren bij het maken van kunst. Via Top Art komen kunstenaars met een beperking in contact met anderen. Zo ontstaan vaak weer nieuwe, waardevolle mogelijkheden om mee te doen in de samenleving.

Maak kennis met de kunstenaars op zaterdagmiddag 4 mei of zondagmiddag 12 mei tussen 14.00 en 17.00 uur.

Wanneer?

Datum:
4 mei 2019 t/m 12 mei 2019
Openingstijden:
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Bovenzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken