Laden Evenementen

Koppelsessies: Let’s Play

  • Dit event is voorbij.

Op zondagmiddag 10 februari treedt Let’s Play uit Winterswijk op als basiscombo tijdens de twee maandelijkse jazz jamsessie in het boekencafé. Muzikanten worden uitgenodigd mee te spelen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook! 

Tekst gaat verder onder de foto.

Let's Play - PR

Let’s Play bestaat sinds 2015 uit de volgende samenstelling: Tom ten Dam (slagwerk), Michael Oyewole (percussie/zang), Nanny van de Laar (zang/percussie), Peter Boekholt (basgitaar), Jonas Taihuttu (gitaar/zang) en Chris van Beckhoven (S/A/Baritonsax en toetsen). Als speciale gast verwelkomen zij 10 februari de Parijse gitarist Nicolas Bardoux.

De herkomst en muzikale achtergrond van Let’s Play zijn net zo divers als hun repertoire: eigen nummers en bewerkt idioom uit de jazz/blues/pop-hoek. Daarbij zijn Afrikaanse en Arabische invloeden steeds belangrijker geworden. Improvisatie en elkaar ruimte gunnen om te musiceren is de basis. Ze hopen daarvan een indruk te kunnen geven in hun eigen optreden en zullen vervolgens als vertrekplatform voor de jamsessie fungeren met instappende jazzmusici.

Wanneer?

Datum:
10 februari 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis , maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken