Laden Evenementen

Koppelsessies: Stef Woestenenk

  • Dit event is voorbij.

Op zondagmiddag 20 januari treedt zanger-gitarist Stef Woestenenk (Vorden) op tijdens de Koppelsessies in de Koppelkerk. In de huiskamersetting van het Boekencafé speelt Woestenenk nummers uit de jaren ’60, ’70 en de blues.

Tekst gaat verder onder de foto.

Stef Woestenenk met gitaar

Als frontman van de Amerikaanse retrorockband Moonyard en Eric Clapton-tribute band The Claptunes is Stef Woestenenk een bekende in de wereld van Achterhoekse popmuziek. Zijn hart ligt in de Britse en Amerikaanse muziek uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Tom Petty, Bob Dylan, Eric Clapton en Ronnie Lane mogen niet aan de setlist ontbreken.

Tekst gaat verder onder de video.

In de intieme setting van de Koppelsessies treedt Stef Woestenenk zondagmiddag 20 januari solo op. Bij de muziek die hij speelt horen ook verhalen: over zijn eigen avonturen, of die van de artiesten waar hij nummers van speelt. Vorig jaar werden zijn verhalen gebundeld in het boek Loepzuiver. In zijn optredens brengt hij het boek muzikaal tot leven. Stef Woestenenk speelt van 15.00 tot 17.00 uur, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Wanneer?

Datum:
20 januari 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis maar een vrije gift wordt op prijs gesteld
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken