Laden Evenementen

Cursus: Lekker Schilderen 2019

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Uitverkocht

Schildergezelschap GUM (schilderen is leren kijken, en jezelf corrigeren) in Bredevoort is er voor iedereen die zin heeft om te (leren) tekenen en schilderen. Wie er thuis niet toe komt of de ruimte er niet voor heeft kan bij het sfeervolle en inspirerende gezelschap terecht.

De grootste stimulans blijkt vaak de vaste morgen, middag of avond, de fijne atelierruimte en het sociale aspect, of de groep waarin men schildert. Bovendien wordt er lesgegeven door professioneel kunstenaar Robert Jansen met 17 jaar ervaring.

De cursussen kenmerken zich door lessen in kleine groepen (7-10 personen). Het accent van de lessen ligt op de persoonlijke instructie en begeleiding van de cursist, dit in ieders eigen tempo en techniek. Talent hoef je niet te hebben; leren kijken is de basis.

Tekst gaat verder onder de video.

Cursusaanbod voorjaar 2019

Cursusgeld kan uitsluitend contant worden voldaan bij aanvang van de eerste les (pinnen is helaas niet mogelijk). Er is geen restitutie mogelijk; wel is er een mogelijkheid om gemiste lessen in te halen op een ander dagdeel (mits er plek is). Neem voor vragen even contact op met Robert Jansen via onderstaand formulier.

Wanneer?

Datum:
14 januari 2019 t/m 16 april 2019
Tijd:
00:00 - 23:59
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Cursusruimte (entree via zij-ingang)
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken