Laden Evenementen

Meet the artist: Kristie Legters

  • Dit event is voorbij.

Tot en met 23 december exposeert Kristie Legters in de bovenzaal van de Koppelkerk. Op zondagmiddag 23 december is ze aanwezig om in gesprek te gaan met bezoekers over haar expositie ‘Plaatsbepaling’.

Tekst gaat verder onder de foto.

Kristie Legters

Architectuur is een centrale inspiratiebron voor Kristie Legters. Op diverse manieren ging de kunstenaar in de loop der jaren met het thema aan de slag: in collages, schilderijen en 3D-werk. De huidige expositie laat de ontwikkelingsgang van de kunstenaar zien en waar zij nu staat. Kristie Legters woont in haar geboorteplaats Winterswijk, alwaar zij een atelier aan huis heeft.

Wanneer?

Datum:
23 december 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Bovenzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken