Laden Evenementen

Workshop: Demonstratie Optische Effecten

  • Dit event is voorbij.

Op zondag 16 december zal verzamelaar van optische kunst Jan Broeders twee demonstraties over optische effecten in de kunst geven in de Koppelkerk. De demonstraties sluiten aan bij expositie die momenteel in de Koppelkerk te zien is.

Tekst gaat verder onder de foto.

Optisch Effect

In de expositie komt het werk van vijf op-art kunstenaars samen: Jos de Mey, Ria Hoftijzer, Nel Egberts, Henk van der Vorst en Hanneke Rijks. Het werk speelt een spel met de kijker: wat men denkt te zien, is bij nadere beschouwing niet wat men ziet. De kunstenaars lieten zich inspireren door de grootmeesters van de optische en surrealistische kunst: M.C. Escher, Magritte en Dalí.

Gelijktijdig met de demonstraties worden er (de reguliere) rondleidingen aangeboden door de expositie. Zowel de demonstraties als de rondleidingen vinden 16 december plaats om 14.00 en om 15.00 uur. De expositie Optische Effecten is nog tot en met 23 december te bezichtigen.

Wanneer?

Datum:
16 december 2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Entree:
€ 5 incl. kop koffie/thee
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken