Laden Evenementen

Concert: Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix

  • Dit event is voorbij.

Op zaterdag 1 december treden zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix op in de kerkzaal van de Koppelkerk. In de intimiteit van stem en piano staan ‘favourite songs’ op het programma: van grootheden als Leonard Coen, Tracy Chapman en Billy Joel.

Tekst gaat verder onder de foto.

Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix

Met het programma ‘Favourite songs’ brengen zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix songs terug tot de essentie. De intimiteit van stem en piano, hier en daar aangevuld met een ander instrument. De nadruk ligt op hun favoriete songs uit de jaren ’80. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman en van Billy Joel tot Tom Waits. Ook schrijven Sjoerdsma en Derix speciaal voor deze concertreeks samen een aantal nieuwe songs.

Margriet tourde eerder langs de Nederlandse theaters met het programma ‘A tribute to Eva Cassidy’ samen met violist Dan Cassidy, de broer van Eva. Sjoerdsma’s eerste drie cd’s brachten haar op podia als het North Sea Jazz Festival, het Concertgebouw en Paradiso.

Wanneer?

Datum:
1 december 2018
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 10
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken