Laden Evenementen

Boeken: Boekenbeurs

  • Dit event is voorbij.

Op zondag 18 november verandert de Koppelkerk weer in een boekenbeurs. Te midden van de expositie Optische Effecten biedt een twintigtal boekhandelaren uit binnen- en buitenland hun kwalitatief beste boeken aan.

Tekst gaat verder onder de foto.

Boekenbeurs Koppelkerk (c) Leo v.d. Linde

Op de boekenbeurs zijn Nederlandse, Duitse en Engelse boekhandelaren met hun beste aanbod vertegenwoordigd. Naast boeken kun je in de kerkzaal genieten van het werk van vijf optische kunstenaars. Verzamelaar van optische kunst Jan Broeders zal om 14.00 en 15.00 uur een demonstratie geven van optische fenomenen in de kunst. In het Boekencafé vindt je boeken van diverse Bredevoortse antiquariaten.

In de bovenzaal  kun je terecht voor de expositie Shapes of Time van beeldmaker Udo Prinsen. De kunstenaar installeerde tijdens een expeditie naar Spitsbergen zelfgebouwde pinhole camera’s. Zo wist hij het licht van maanden vast te leggen op zijn foto’s.

Wanneer?

Datum:
18 november 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken