Laden Evenementen

Koppelsessies: Zonen met vaders

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

In de intieme huiskamersetting van het Boekencafé treedt de achtkoppige Vlaamse formatie ‘Zonen met vaders’ op met geëngageerde Nederlandstalige luisterliedjes.

Zonen met vaders (Gent) gaat vanaf november 2018 op muzikale en menselijke queeste. Nadat ze in 2017 verscheen met haar debuut ‘Open & dicht’ timmert Zonen met vaders naarstig aan een opvolger die ‘Ogen voor een andere blik’ zal gaan heten. Najaar 2018 en voorjaar 2019 gaan de acht muzikanten op zoek naar belangrijke, interessante plekken uit hun jongere jaren. Een zoektocht door Vlaanderen en Nederland getiteld ‘Bodemloos’.

Tekst gaat verder onder de foto.

Zonen met vaders. Persfoto

Waar kocht sologitarist Jeroen zijn eerste gitaar? Door wie werd Niels, de trompettist, gestimuleerd om muziek te spelen? Waar haalde toetsenist Toon zijn mosterd? Hoe heette het eerste bandje van de bassist Tom? Wanneer ontvluchtte drummer Koen zijn dorp? Welke inspiratie haalde Maite, zang en synths, uit haar geboortestreek? Waar kuste de frontman, die andere Jeroen, voor de eerste keer? En met wie? Of is iedereen alles vergeten?

Het plan voor de nieuwe plaat: een kleurrijke roadmovie maken. Langs de plekken waar de muzikanten opgroeiden. Natuurlijk wil een band niet alleen op zoek naar de roots van haar leden. Muzikanten willen ook keihard in het nu aanwezig zijn. En welke plek is daarvoor beter geschikt dan het podium. Dus gaat Zonen met vaders ook concerten spelen. Als het kan samen met een local, collega-muzikant of dichter.

Wanneer?

Datum:
4 november 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis , maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken