Laden Evenementen

Koppelsessies: JW Copple Club

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Op zondagmiddag 14 oktober is er tussen 15.00 en 17.00 uur weer een gezellige jazz-jamsessie in het Boekencafé . De band JW Copple Club is het basiscombo, met maar liefst negen muzikanten in de gelederen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Jazz jamsessie met JW Copple Club

De wortels van de JW Copple Club liggen bij de voormalige sessies van jazzvereniging Jazzewind. Vijf van de huidige leden speelden toen voor het eerst samen en dat klikte zo goed dat zij besloten vaker samen te musiceren. Na een aantal repetities openden de vijf in juli 2016 de serie jamsessies in de Koppelkerk, vandaar de naam.

Inmiddels heeft het combo zich behoorlijk uitgebreid. De huidige bezetting is: Rob Eppink (trompet en bugel), Frans van Straaten (saxen), Bert Weevers (saxen), Marton Mengerink (gitaar), Joop Hillen (toetsen), Carlo Fles (bas), Dick Snaphaan (drums), Alan Harfield (bariton sax) en Joanne Grooten (zang). Het repertoire van JW Copple Club bestaat uit een collectie van de mooiste nummers uit vooral de bebop- en hardbop-periode.

Andere muzikanten zijn van harte uitgenodigd om tijdens de sessie mee te doen.

Wanneer?

Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken