Laden Evenementen

Concert: Ben Reel Band (Ierland)

  • Dit event is voorbij.
Op zaterdag 6 oktober treedt de Ben Reel Band uit Ierland op in de Koppelkerk in Bredevoort. Live heeft de Ben Reel Band een reputatie opgebouwd als één van de beste acts van Ierland, en ook in de Benelux, USA en Duitsland tourde hij met veel succes.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ben Reel Band - PR

Ben Reel is in de eerste plaats een geweldige zanger. Zijn stem lijkt op een kruising tussen Marvin Gaye en Bruce Springsteen. Daarnaast is Ben ook nog eens een begenadigd songwriter. Ben Reel is tekstueel de moderne versie van de 60’s protestzanger. Een moderne singer-songwriter met pakkende popsongs richting folk, reggae en rock.

Tekst gaat verder onder de video.

Onlangs bracht Ben Reel de plaat ‘Land of Escape’ uit met twaalf gloednieuwe songs. Na de zeven eerdere studio-albums keert Ben Reel met zijn achtste plaat weer terug bij de folk. De Ben Reel Band presenteert zaterdag 6 oktober o.a. deze nieuwe plaat in de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
6 oktober 2018
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 10
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken