Laden Evenementen

Koppelsessies: Jazz and Blues

  • Dit event is voorbij.
Muziek kent geen grenzen: daarom staat de jazz jamsessie op zondag 29 juli in de Koppelkerk onder leiding van de Duits-Nederlandse jazzband JaB (Jazz and Blues) uit Vreden. Muzikanten worden uitgenodigd mee te spelen tijdens de sessie, maar gewoon luisteren mag natuurlijk ook!

Meespelen?

Muzikanten kunnen het repertoire van de jamsessie opvragen om zich alvast een beetje voor te bereiden.

Jazz and Blues - Koppelsessies Koppelkerk

‘It don’t mean a thing – if it ain’t got that swing’ – onder dit motto van Duke Ellington speelt de jazzband JaB al meer dan twintig jaar mainstream jazz, swing, latin en blues, jazzrock en funk. Oorspronkelijk begonnen als trio, is de band inmiddels uitgegroeid tot een sextet. De uitbreiding van de band heeft ervoor gezorgd dat er wat meer (jazz-)rock op het programma staat.

Zowel de band JaB als de jamsessie in het Boekencafé in de Koppelkerk kenmerken zich door een ongedwongen sfeer. Het gaat de muzikanten er vooral om met laagdrempelige, maar persoonlijk gearrangeerde muziek de toehoorders voor de buitengewoon bandbreedte van de jazz en blues te enthousiasmeren.

Jazz and Blues - Koppelsessies Koppelkerk

Wanneer?

Datum:
29 juli 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken