Laden Evenementen

Koppelsessies: Woolf

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Zondagmiddag 1 juli treedt de driekoppige folk-pop band Woolf op in het Boekencafé van de Koppelkerk. De drie dames Marieke, Mylène en Ellen worden ook wel de vrouwelijke Crosby, Stills & Nash genoemd door de grote vocale meerstemmigheid in hun muziek.

Tekst gaat verder onder de foto.

Woolf

Woolf  is een splinternieuwe, driekoppige band bestaande uit Marieke Smit, Mylène Berghs en Ellen Tackenkamp. Zij leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam. Woolf’s muziek doet denken aan folk en pop – “the female Crosby, Stills & Nash”.

Woolf  stond in het voorprogramma van Celine Cairo, en heeft online vier singles uitgebracht. De EP wordt begin juni 2018 gepresenteerd in Amsterdam. Op dit moment werken de dames aan nieuwe opnames die in de loop van dit jaar zullen uitkomen. Ze treden op in het hele land.

Bij de Koppelkerk treeft Woolf op in het kader van de Koppelsessies: een serie maandelijkse, laagdrempelige caféconcerten op de zondagmiddag. Bezoekers kunnen vrij inlopen, maar een vrije gift voor de band wordt op prijs gesteld. Gelijktijdig zijn twee exposities te bezoeken in de Koppelkerk.

Wanneer?

Datum:
1 juli 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de band wordt erg op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken