Laden Evenementen

Meet the artist: Philipp Pohl

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Tot en met 24 juni exposeert de Bocholtse kunstenaar Philipp Pohl in de bovenzaal van de Koppelkerk met zijn expositie ‘De geheime schetsboeken van Hendrickje Stoffels’. Benieuwd naar het verhaal achter deze mysterieuze expositie? Ga dan zondagmiddag 24 juni met Philipp Pohl in gesprek in zijn expositie.

Wat nou als Hendrickje Stoffels niet alleen de schrandere en ondernemende partner van Rembrandt was, maar ook een onontdekt tekentalent? Wat nou als ze haar kunstzinnige zijde verborgen hield om Rembrandt niet in de weg te zitten? Hendrickjes werk zou haar tijd ver vooruit zijn: het zou eerder thuis zijn in de moderne tijd dan in de zeventiende eeuw. In tekeningen gaat Philipp de dialoog aan met deze fictieve zeventiende eeuwse tekeningen van Hendrickje Stoffels.

Philipp Pohl is tussen zondag 24 juni tussen 13.00 en 17.00 uur aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan.

Wanneer?

Datum:
24 juni 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Bovenzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken