Laden Evenementen

Koppelsessies: Raimond Surquin and friends

  • Dit event is voorbij.
Zondagmiddag 27 mei is het weer tijd voor een gezellige jazz jamsessie in het Boekencafé van de Koppelkerk. Voor deze jazz-jamsessie op 27 mei vormt jazzgitarist Raimond Surquin samen met enkele muzikale vrienden het basiscombo. Andere muzikanten zijn van harte uitgenodigd mee te jammen. Een vrije gift voor het basiscombo wordt op prijs gesteld.

Tekst gaat verder onder de foto.

Raimond Surquin

Raimond Surquin is gitaardocent aan de Regionale Muziekschool Oost-Gelderland, hij studeerde klassiek gitaar aan het Twents Conservatorium en jazzgitaar aan het Arnhems conservatorium. Muziekliefhebbers in de regio hebben hem de laatste jaren vaak kunnen zien spelen in allerlei formaties maar ook solo. In het verleden speelde hij met Karin Bloemen, Thijs van Leer en Margriet Eshuis. Hij was ook al eerder in de Koppelkerk te zien. Ditmaal neemt Surquin drie andere topmuzikanten mee.

Miquel Padros uit Barcelona speelt dwarsfluit in verschillende stijlen waarbij jazz en latin de boventoon voeren. Padros is een natuurtalent dat leeft voor de improvisatie. Wies Knipping doet dit jaar eindexamen en gaat naar het conservatorium. Al met 15 jaar won Knipping de tweede prijs bij de Sena Guitar Awards in Amsterdam en speelde met Jan Akkerman en het Rosenberg Trio.

Dayenne Wielheesen studeerde basgitaar aan het conservatorium van Enschede. Ze is met 29 jaar al een ervaren bassiste en al tweemaal in het Verre Oosten op tournee is geweest.

Wim Holthaus is in deze regio vooral bekend door zijn swingende spel bij de Beetsbrothers. Hij is een heel creatieve drummer. Met deze topmuzikanten belooft het een zeer boeiende jamsessie te worden!

Wanneer?

Datum:
27 mei 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Entree:
Gratis een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.
 

Waar?

Koppelkerk
Boekencafé
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken