Laden Agenda

Workshop: Mondharmonica (vervolg-les)

• Dit evenement is voorbij.

Helaas is er te weinig animo om de vervolg-les door te laten gaan, dus hebben we deze workshop moeten annuleren. Het mooie weer zal ons parten spelen. Wel willen we het dit najaar nog eens gaan aanbieden, daar moeten we helaas alleen nog eventjes op wachten.

Zin om je een heel weekend onder te dompelen in de mondharmonica? Op vrijdagavond beginnen met je nieuwe harmonica en op zaterdag meteen een vervolg-les van Hans de Vries en vervolgens harmonica spelend de zomer tegemoet!

Mondharmonica workshop met Hans de Vries

Altijd al mondharmonica willen spelen, maar kwam het er nooit van? Heeft u er al jaren één thuis liggen, maar doet er niets mee? Grijp dan nu uw kans: op vrijdag 25 mei kunt het basisprincipe leren van de mondharmonica en op zaterdag 26 mei is de vervolg-les.

De harmonica – ook wel bluesharp genoemd – is niet alleen een super instrument voor de blues, maar juist ook voor allerlei andere muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues. Het is een eenvoudig bespeelbaar instrument en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair.

Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben. Uniek aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je eigen harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

26 mei 2018

Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!