Laden Evenementen

Workshop: Mondharmonica for absolute beginners

  • Dit event is voorbij.
Na het overweldigende succes van de eerste mondharmonica-workshop van Hans ‘Homesick’ de Vries in de Koppelkerk, komt hij terug naar Bredevoort. Ditmaal staan er maar liefst twee workshops gepland: vrijdag 25 mei is er een workshop mondharmonica ‘for absolute beginners’ en zaterdag 26 mei een vervolg-les.

Tekst gaat verder onder de foto.

Mondharmonica met Hans 'Homesick' de Vries

Altijd al mondharmonica willen spelen, maar kwam het er nooit van? Heeft u er al jaren één thuis liggen, maar doet er niets mee? Grijp dan nu uw kans: op vrijdag 25 mei kunt het basisprincipe leren van de mondharmonica.

De harmonica – ook wel bluesharp genoemd – is niet alleen een super instrument voor de blues, maar juist ook voor allerlei andere muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues. Het is een eenvoudig bespeelbaar instrument en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair.

Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben. Uniek aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je eigen harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur. Smaakt de eerste workshop naar meer? Dan is er zaterdag 26 mei een vervolg-les.

Wanneer?

Datum:
25 mei 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Zaal open:
19:30 uur
Entree:
€ 25 incl. mondharmonica
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken