Laden Agenda

Literair café: Diet Gerritsen zingt Willem Wilmink

• Dit evenement is voorbij.
Diet Gerritsen brengt op vrijdagavond 18 mei een hommage aan Willem Wilmink in de Koppelkerk te Bredevoort. Een charmante liedjesvoorstelling voor iedere liefhebber van zijn poëzie. Diet wordt muzikaal bijgestaan door Frank Deiman (piano), Miriam Kroeze (cello) en Ruud Ouwehand (contrabas).

In De Wereld Draait Door is afgelopen seizoen veel aandacht besteed aan de schrijver die ons meer dan 2000 gedichten, liederen en verhalen naliet. Sopraan en actrice
Diet Gerritsen vertelt zijn verhalen graag door.

Diet Gerritsen (o.a. bekend van de serie Van Jonge leu en Oale Groond) vertolkt Wilminks verhalen. Als zangeres heeft ze veel werk van hem gezongen (Pathmos prinses, Meralda, Hoffmanns vertellingen).
 Frank Deiman heeft als vaste pianist jaren met Willem Wilmink samengewerkt.
In dit programma zijn nieuwe composities van Frank Deiman en Ruud Ouwehand opgenomen.

Aanvang:
Zaal open:
Reserveer nu

Koppelkerk (Kerkzaal)
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!