Laden Evenementen

Concert: Accordion Affairs

  • Dit event is voorbij.
Is het een trio of een kwartet? Accordion Affairs (D) lijkt het allebei te zijn met Jörg Siebenhaar op accordeon en piano, Konstantin Wienstroer op bas en Peter Baumgärtner op drums. Zaterdag 5 mei treedt dit bijzondere jazz-trio op in de Koppelkerk in Bredevoort.

 

Tekst gaat verder onder de video..

Het trio valt op door haar dynamische spel: fluisterzachte en volumineuze klanken wisselen elkaar af. Het programma reikt van eigen composities tot wereldmuziek, tot interpretaties van stukken van de grote accordeonist Richard Galliano of meestergitarist John Scofield.

Een bijzonder eigen geluid ontstaat door Siebenhaars gelijktijdige bediening van zowel de accordeon als de piano. Zo worden de mogelijkheden van arrangementen en improvisaties eindeloos. Accordeon en piano worden één.

De drie jazzmuzikanten hebben hun sporen in de jazzmuziek meer dan verdiend en samenwerkingen met internationale artiesten als Greetje Kauffeld en Bobby Hebb (bekend van de wereldhit ‘Sunny’) op hun naam staan.

Wanneer?

Datum:
5 mei 2018
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 10
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken