Laden Evenementen

Concert: Avoce

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Op zaterdag 21 april geeft het Winterswijks Vocaal Ensemble AVOCE een concert in de Koppelkerk. Zij zingen van Felix Mendelssohn een aantal delen uit Psalm 42, met sopraansolo. Verder brengen zij mooie liederen van o.a. Elgar, Vecchi, Donato, Arcadelt, Saint-Saens en Ola Gjeilo ten gehore.

AVOCE staat onder leiding van de in België geboren Natalie Goossens. Zij studeerde muziek in Brussel, Antwerpen, Gent en Maastricht. De sopraansolo wordt gezongen door Daniëlle Stroes en op piano hoort u Jeroen Twisk. AVOCE is een gemengd koor met momenteel zestien leden. Het repertoire bevat klassieke muziek uit verschillende periodes. Van religieuze tot wereldlijke muziek, korte (volks)liederen en langere koorwerken in verschillende talen.

Eénmaal per jaar geeft AVOCE een concert in de Barokkerk in Zwillbrock. Ook trad het koor een aantal maal succesvol op met het symfonieorkest van de KWOV. Er wordt zowel a capella gezongen als ook met piano.

Wanneer?

Datum:
21 april 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Entree:
€ 5.00
Zaal open:
19:30 uur
 
Reserveer nu

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken