Laden Evenementen

Concert: Lenny Kuhr

  • Dit event is voorbij.
Op vrijdag 30 maart treedt de bekende Nederlandse singer-songwriter Lenny Kuhr op in de Koppelkerk in Bredevoort. Het is bijna 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival won met haar lied ‘De Troubadour’.

Het Eurovisie Songfestival was een begin een carrière die nog steeds voortduurt. Na een lange stilte veroorzaakt door haar stemverlies maakte Lenny Kuhr in 2004 haar comeback in de theaters. Zeven succesvolle theaterprogramma’s later, treedt Lenny Kuhr in de Koppelkerk op met haar voorstelling ‘Gekust door de eeuwigheid’.

Haar voorstelling steunt op twee pilaren. De ene is het diepe heimwee dat Lenny als kind voelde en dat de grondtoon is van ieder mens. De tweede pilaar is: waar trekt dat heimwee ons naar toe?

Een spannende ontroerende en vitale voorstelling die menig hart zal raken, zowel om de inhoud en de zeer persoonlijke verbindende teksten als door de muziek die zich zeer transparant, vurig en verfijnd laat horen. Er wordt met minimale geluidsversterking gewerkt. Links en rechts van Lenny Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar.

Wanneer?

Datum:
30 maart 2018
Tijd:
20:30 - 22:30
Zaal open:
20:00 uur
Entree:
€ 15
 
Aanmelden

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken