Laden Agenda

Concert: Lenny Kuhr

• Dit evenement is voorbij.
Op vrijdag 30 maart treedt de bekende Nederlandse singer-songwriter Lenny Kuhr op in de Koppelkerk in Bredevoort. Het is bijna 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival won met haar lied ‘De Troubadour’.

Het Eurovisie Songfestival was een begin een carrière die nog steeds voortduurt. Na een lange stilte veroorzaakt door haar stemverlies maakte Lenny Kuhr in 2004 haar comeback in de theaters. Zeven succesvolle theaterprogramma’s later, treedt Lenny Kuhr in de Koppelkerk op met haar voorstelling ‘Gekust door de eeuwigheid’.

Haar voorstelling steunt op twee pilaren. De ene is het diepe heimwee dat Lenny als kind voelde en dat de grondtoon is van ieder mens. De tweede pilaar is: waar trekt dat heimwee ons naar toe?

Een spannende ontroerende en vitale voorstelling die menig hart zal raken, zowel om de inhoud en de zeer persoonlijke verbindende teksten als door de muziek die zich zeer transparant, vurig en verfijnd laat horen. Er wordt met minimale geluidsversterking gewerkt. Links en rechts van Lenny Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar.

30 mrt
Aanvang:
Zaal open:
Reserveer nu

Koppelkerk (Kerkzaal)
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!