Laden Agenda

Koppelsessies: JW Copple Club

• Dit evenement is voorbij.

Op zondagmiddag 25 maart is er tussen 15.00 en 17.00 uur weer een gezellige jazz-jamsessie in het Boekencafé van de Koppelkerk in Bredevoort. De band JW Copple Club is terug als basiscombo. Ditmaal met maar liefst acht muzikanten in de gelederen. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

De wortels van de JW Copple Club liggen bij de voormalige sessies van de jazzvereniging Jazzewind. Vijf van de acht huidige leden speelden toen voor het eerst samen en dat klikte zo goed dat zij besloten vaker samen te musiceren. Na een aantal repetities openden de vijf twee jaar geleden de serie jamsessies in de Koppelkerk, vandaar de naam.

Jazz jamsessie met JW Copple Club

Inmiddels hebben zich twee blazers én een zangeres bij de groep gevoegd. De huidige bezetting is: Rob Eppink (trompet en bugel), Frans van Straaten (saxen), Bert Weevers (saxen), Marton Mengerink (gitaar), Joop Hillen (keyboard), Carlo Fles (bas) en Dick Snaphaan (drums) en Joanne Grooten.

Joanne Grooten (Winterswijk) is een zangeres die in de Achterhoek veel heeft opgetreden met gospel, soul, pop en easy listening muziek. Brede ervaring heeft ze opgedaan in de party & soul band R…U…Ready!? Net als veel andere popmuzikanten, wil ze haar spectrum verbreden en de uitdagingen van de jazz aangaan. Haar voorbeelden zijn o.a. Dee Dee Bridgewater, Esperanza Spalding, Carmen Mc Rae, Randy Crawford en Erikah Badu.

Zoals op elke sessie in de Koppelkerk start de basisband met een kleine set. Daarna worden de aanwezige andere muzikanten van harte uitgenodigd om mee te doen. Via het formulier kan desgewenst vooraf een setlist opgevraagd worden.

Entree is vrij, maar een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Aanvraag setlist

25 mrt
    Aanvang:
    € Gratis , een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Koppelkerk (Boekencafé)
    Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!