Laden Evenementen

Evenement: Boekenbeurs

  • Dit event is voorbij.
>

Evenement Navigatie

Zondag 11 maart gaat het boekenseizoen weer van start in boekenstadje Bredevoort! De Koppelkerk transformeert deze dag in een internationale boekenbeurs. Boekhandelaren uit Nederland en Duitsland bieden deze dag hun kwalitatief beste boeken en prenten aan.

Bezoekers kunnen niet alleen genieten van boeken en prenten op deze dag, maar ook van kunst. In de kerkzaal is een gedeelte van de expositie Achterhoekse Meesters te bewonderen; in de bovenzaal van de Koppelkerk exposeren de twee jonge Achterhoekse talenten Ferdinand Dunnewold en Evelien Hengeveld. Deze laatsten zijn van 13.00 – 17.00 uur aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan.

Foto: Leo v.d. Linde

Boekenbeurs 1

Wanneer?

Datum:
11 maart 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Entree:
Gratis
 

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken