Laden Agenda

Cabaret: Arie Vuyk + Rima Kawuwung

• Dit evenement is voorbij.

Cabaretvoorstelling Arie Vuyk geannuleerd

Wegens omstandigheden is de cabaretvoorstelling van Arie Vuyk en Rima Kawuwung in de Koppelkerk van zaterdag 10 februari geannuleerd. Bezoekers die hebben gereserveerd voor de voorstelling worden per e-mail door de Koppelkerk op de hoogte gesteld.

Altijd Prijs
Je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets. Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld.

Arie Vuyk
Neem een snelle trendwatcher, de betrouwbare Enkhuizer Almanak, een hippe opiniemaker, voeg daarbij een scheut hoog gevoeligheid en je krijgt Arie Vuyk, die voor u de balans opmaakt, de voorraad telt en kijkt hoeveel er nog over is. Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwondert en verbaast. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes.

Wie niet diep kan vallen heeft het hoogste bereikt. In Altijd Prijs gaat het cabaret dieper dan ooit. Gaat u mee?

Uit de pers:

De lach kan niet uitblijven. Ook aan durf mankeert het Vuyk niet.
Friesch Dagblad

Een blijvertje in cabaretland.
GLANS Magazine

Een evenwichtige voorstelling, gebracht door een onbevreesd artiest.
Algemeen Dagblad

Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!