Laden Agenda

Cabaret: Arie Vuyk + Rima Kiwawung

Op zaterdag 10 februari speelt cabaretier Arie Vuyk de voorstelling Altijd Prijs in de Koppelkerk in Bredevoort. Als support act treedt cabaretier Rima Kawuwung op met mild gekruid multi culti cabaret.

Altijd Prijs
Je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets. Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld.

Arie Vuyk
Neem een snelle trendwatcher, de betrouwbare Enkhuizer Almanak, een hippe opiniemaker, voeg daarbij een scheut hoog gevoeligheid en je krijgt Arie Vuyk, die voor u de balans opmaakt, de voorraad telt en kijkt hoeveel er nog over is. Arie ontspant, ontroert, inspireert, verwondert en verbaast. En hij heeft een hekel aan verkooppraatjes.

Wie niet diep kan vallen heeft het hoogste bereikt. In Altijd Prijs gaat het cabaret dieper dan ooit. Gaat u mee?

Cabaret - Arie Vuyk - Altijd Prijs
Uit de pers:

De lach kan niet uitblijven. Ook aan durf mankeert het Vuyk niet.
Friesch Dagblad

Een blijvertje in cabaretland.
GLANS Magazine

Een evenwichtige voorstelling, gebracht door een onbevreesd artiest.
Algemeen Dagblad

Aanvang:
    Zaal open:
    Reserveer nu

Koppelkerk (Kerkzaal)
    Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!