Laden Agenda

Literair café: Achterhoeks dichterscollectief

Tijdens de Nationale Poëzieweek kunnen liefhebbers van taal en poëzie op vrijdagavond 26 januari genieten van de drie Achterhoekse dichters Henk Beunk, Joop Koopmanschap en Mark Ebbers bij de Koppelkerk in Bredevoort.

Een jaar en een paar dagen nadat ze met hun drieën in Groenlo voor het eerst als dichterscollectief voor het voetlicht traden, brengen Henk Beunk (Westendorp), Joop Koopmanschap (Groenlo) en Mark Ebbers (Groenlo) opnieuw een programma met verhalen, gedichten en gedachten. Na de vorige thema’s ‘Toeval’ en ‘Tante Tilly heeft ook altijd iets bijzonders’ brengt het drietal dit keer ‘Mag ik links slapen?’ Het is deels een compilatie van werk uit Toeval en Tilly, deels vers werk.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom, het programma begint om 20.00 uur. De presentaties duren, inclusief pauze, tot ongeveer 22.00 uur.

Nationale Poëzieweek : Achterhoeks Dichterscollectief

Reserveren

  Wanneer?

  Datum:
  26 jan
  Aanvang:
  20:00 uur
  Zaal open:
  19:30 uur
  Entree:
  € 5.00
  Reserveer nu

  Waar?

  Koppelkerk (Boekencafé)
  Koppelstraat 35
  Bredevoort, 7126 AG Nederland
  soundenginears-weblogo-150
  Logo_Koppelkerk-150x180

  Ontvang onze nieuwsbrief

  en blijf op de hoogte van onze activiteiten

  Bedankt voor uw aanmelding!

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Verdieping
  Kunsten
  Boeken