Laden Agenda

Literair café: Achterhoeks dichterscollectief

• Dit evenement is voorbij.

Evenementen Navigatie

Tijdens de Nationale Poëzieweek kunnen liefhebbers van taal en poëzie op vrijdagavond 26 januari genieten van de drie Achterhoekse dichters Henk Beunk, Joop Koopmanschap en Mark Ebbers bij de Koppelkerk in Bredevoort.

Een jaar en een paar dagen nadat ze met hun drieën in Groenlo voor het eerst als dichterscollectief voor het voetlicht traden, brengen Henk Beunk (Westendorp), Joop Koopmanschap (Groenlo) en Mark Ebbers (Groenlo) opnieuw een programma met verhalen, gedichten en gedachten. Na de vorige thema’s ‘Toeval’ en ‘Tante Tilly heeft ook altijd iets bijzonders’ brengt het drietal dit keer ‘Mag ik links slapen?’ Het is deels een compilatie van werk uit Toeval en Tilly, deels vers werk.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom, het programma begint om 20.00 uur. De presentaties duren, inclusief pauze, tot ongeveer 22.00 uur.

Nationale Poëzieweek : Achterhoeks Dichterscollectief

Aanvang:
Zaal open:

Koppelkerk (Boekencafé)
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!