Laden Agenda

Kenniscafé: Stress

Wat is stress en wat doet het met je lichaam? Die vraag staat centraal in de lezing van apotheker Loek Wagenaar op zaterdagavond 20 januari in het Kenniscafé van de Koppelkerk in Bredevoort.

Stress: wie heeft daar niet ooit last van gehad? Iedereen ervaart weleens stress of spanning. De meeste stress is eigenlijk zo gewoon voor jezelf, dat je je er niet eens zo bewust van bent. Een beetje spanning is zelfs goed voor je om tot creatieve en productieve actie te komen. Op dat niveau lijkt het maar weinig invloed op je te hebben en kun je er mee omgaan.

Op de lange duur wordt te veel stress zichtbaar en meer voelbaar. En wordt het over het algemeen als onaangenaam ervaren. En dan krijg je er ook fysiek en mentaal last van en kan het leiden tot een burn-out. Iedereen ervaart stress verschillend en meestal bouwt het zich heel langzaam op, waardoor je eraan gewend raakt.

Loek Wagenaar put voor deze lezing uit zijn expertise als apotheker en orthomoleculair therapeut. Hij heeft een brede ervaring op farmaceutisch en therapeutisch gebied. In Katwijk ontwikkelt en produceert al 22 jaar samen met zijn team innovatieve producten, waaronder voedingssupplementen. Hij is een gedreven spreker, die in staat is complexe onderwerpen met humor en enthousiasme op een begrijpelijke manier te vertalen voor een breed publiek. De lezing geeft praktische tips en informatie waarmee je gelijk morgen mee aan de slag kunt. Ook mensen die in de gezondheidszorg werken zullen verrijkt na deze avond naar huis gaan.

Aanvang:
    Zaal open:
    Reserveer nu

Koppelkerk (Boekencafé)
    soundenginears-weblogo-150
    Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw aanmelding!