Laden Evenementen

Concert: Lizzy Ossevoort

  • Dit event is voorbij.
Op zaterdagavond 23 december treden zangeres Lizzy Ossevoort en pianist Stefan Bos met een speciaal kerstprogramma op in de Koppelkerk.

Het talent van jazz-zangeres Lizzy Ossevoort uit Halle is niet onopgemerkt gebleven. Ze schitterde in The Voice of Holland (2013) en sleepte verschillende prijzen in de wacht bij het Jazz Vocalisten Concours, het Prinses Christina Concours en de Conservatorium Talent Award. Vorig jaar studeerde ze af op het Conservatorium van Arnhem met een 9. Inmiddels is Lizzy 21 jaar, heeft ze een nummer met het Metropole Orkest op haar naam staan, en treedt ze – op blote voeten – op in verschillende formaties. Haar voorliefde ligt bij de jazz, soul en blues.

Bij dit kerstconcert wordt Lizzy begeleid door vaste pianist Stefan Bos uit Gaanderen. Stefan begon op zijn achtste met klassiek piano en ontdekte al snel zijn talent voor improvisatie. Sinds zijn elfde volgde hij lessen aan de jonge talenten-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien heeft hij opgetreden op het North Sea Jazz Festival, in talkshows van Ivo Niehe en Karin Bloemen en won hij prijzen in de laatste drie edities van het Prinses Christina Jazz Concours.

Lizzy Ossevoort en Stefan Bos gaan zorgen voor het jazzy kerstgevoel met nummers als Christmas Time in New Orleans, Have Yourself a Merry Little Christmas en Go Tell It On The Mountain.

Lizzy Ossevoort en Stefan Bos

Wanneer?

Datum:
23 december 2017
Tijd:
20:30 - 22:30
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken