Laden Evenementen

Concert: Lizzy Ossevoort

Op zaterdagavond 23 december treden zangeres Lizzy Ossevoort en pianist Stefan Bos met een speciaal kerstprogramma op in de Koppelkerk.

Het talent van jazz-zangeres Lizzy Ossevoort uit Halle is niet onopgemerkt gebleven. Ze schitterde in The Voice of Holland (2013) en sleepte verschillende prijzen in de wacht bij het Jazz Vocalisten Concours, het Prinses Christina Concours en de Conservatorium Talent Award. Vorig jaar studeerde ze af op het Conservatorium van Arnhem met een 9. Inmiddels is Lizzy 21 jaar, heeft ze een nummer met het Metropole Orkest op haar naam staan, en treedt ze – op blote voeten – op in verschillende formaties. Haar voorliefde ligt bij de jazz, soul en blues.

Bij dit kerstconcert wordt Lizzy begeleid door vaste pianist Stefan Bos uit Gaanderen. Stefan begon op zijn achtste met klassiek piano en ontdekte al snel zijn talent voor improvisatie. Sinds zijn elfde volgde hij lessen aan de jonge talenten-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien heeft hij opgetreden op het North Sea Jazz Festival, in talkshows van Ivo Niehe en Karin Bloemen en won hij prijzen in de laatste drie edities van het Prinses Christina Jazz Concours.

Lizzy Ossevoort en Stefan Bos gaan zorgen voor het jazzy kerstgevoel met nummers als Christmas Time in New Orleans, Have Yourself a Merry Little Christmas en Go Tell It On The Mountain.

Reserveren

  Uw e-mailadres

  Uw naam voornaam of voorletters

  Uw achternaam

  * = verplicht veld

  Waar?

  Koppelkerk
  Koppelstraat 35
  Bredevoort, 7126 AG Nederland
  + Google Maps
  Telefoon:
  +31(0)543 216 005
  Website:
  http://koppelkerk.nl

  Wanneer

  Datum:
  23 dec
  Tijd:
  20:30 - 22:30

  Overige info

  Aanvang
  20:30 uur
  Zaal open
  20:00 uur
  Entree
  € 10,-
  Reserveren
  info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
  Logo Platform Jazz Eibergen
  Logo_Koppelkerk-150x180

  Ontvang onze nieuwsbrief

  en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

  Bedankt voor uw aanmelding!

  Pin It on Pinterest

  Share This
  Verdieping
  Kunsten
  Boeken