Concert: Lizzy Ossevoort

Op zaterdagavond 23 december treden zangeres Lizzy Ossevoort en pianist Stefan Bos met een speciaal kerstprogramma op in de Koppelkerk.

Het talent van jazz-zangeres Lizzy Ossevoort uit Halle is niet onopgemerkt gebleven. Ze schitterde in The Voice of Holland (2013) en sleepte verschillende prijzen in de wacht bij het Jazz Vocalisten Concours, het Prinses Christina Concours en de Conservatorium Talent Award. Vorig jaar studeerde ze af op het Conservatorium van Arnhem met een 9. Inmiddels is Lizzy 21 jaar, heeft ze een nummer met het Metropole Orkest op haar naam staan, en treedt ze – op blote voeten – op in verschillende formaties. Haar voorliefde ligt bij de jazz, soul en blues.

Bij dit kerstconcert wordt Lizzy begeleid door vaste pianist Stefan Bos uit Gaanderen. Stefan begon op zijn achtste met klassiek piano en ontdekte al snel zijn talent voor improvisatie. Sinds zijn elfde volgde hij lessen aan de jonge talenten-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien heeft hij opgetreden op het North Sea Jazz Festival, in talkshows van Ivo Niehe en Karin Bloemen en won hij prijzen in de laatste drie edities van het Prinses Christina Jazz Concours.

Lizzy Ossevoort en Stefan Bos gaan zorgen voor het jazzy kerstgevoel met nummers als Christmas Time in New Orleans, Have Yourself a Merry Little Christmas en Go Tell It On The Mountain.

Uw e-mailadres

Uw naam voornaam of voorletters

Uw achternaam

* = verplicht veld

Telefoon:
    +31(0)543 216 005
    Website:

23 dec

Overige info

Aanvang
    Zaal open
    info@koppelkerk.nl, 0543-216 005
    Logo Platform Jazz Eibergen
    Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!