Laden Evenementen

Koppelsessies: Carel Jansen Band

  • Dit event is voorbij.
Op zondagmiddag 17 december staat is het weer tijd voor de maandelijkse Koppelsessie in het Boekencafé van de Koppelkerk. Rondom de kachel zorgt de Carel Jansen Band met voor een relaxte en ongedwongen middag.
Koppelsessie met Carel Jansen Band relaxte en ongedwongen muziek, van jazz tot Beatles en rock ’n roll

De Carel Jansen Band bestaat uit de Aaltense muzikanten Frits Willemsen (frontman), Carel Jansen (akoestische gitaar), Tom Arink (bas) en Mark Wagener (drums). Hun muziek kan het best omschreven worden als relaxed en ongedwongen en varieert van jazz, tot Beatles en rock ‘n roll. Gezelligheid tijdens het muziek maken en tijdens het optreden is het belangrijkste. Dit hopen ze op 17 december tijdens hun optreden dan ook over te brengen.

Wanneer?

Datum:
17 december 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
 

Waar?

Koppelkerk
Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland
Verdieping
Kunsten
Boeken