Evenement: Schrijfmarathon Amnesty International

• Dit event is voorbij.
Na de succesvolle Schrijfmarathon afgelopen jaar, gaat Nederland opnieuw massaal brieven voor mensen die groot onrecht is aangedaan. Ook in Aalten en Bredevoort wordt op 10 december volop geschreven. In winkel/atelier Muna Mani en in het Boekencafé van de Koppelkerk worden om 11.00 uur de deuren geopend en schrijven we tot 16.00 uur door.

Er worden brieven geschreven voor mensen die gediscrimineerd worden om wie ze zijn, die vastzitten omdat ze voor hun mening uitkwamen of vermoord werden terwijl de daders vrijuit gaan. Ook sturen de brievenschrijvers de mensen die dit jaar centraal staan groetenkaarten, zodat ze weten dat ze niet vergeten zijn.

Tijdens de Schrijfmarathon van vorig jaar werd in Nederland een recordaantal van 166.000 brieven geschreven. Wereldwijd werden bij 4,7 miljoen brieven, kaarten, handtekeningen, sms’jes en WhatsApp’jes verstuurd. Hoe groter die vuist, hoe groter de druk op autoriteiten om te zorgen voor gerechtigheid.

Telefoon:
+31(0)543 216 005
Website:

10 dec

Overige info

Aanvang
vrij
Boekencafé
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!