Expositie: Marion van Noord

Van 9 december t/m 21 januari exposeert kunstenares Marion van Noord (Winterswijk) in de bovenzaal van de Koppelkerk met haar installaties. Haar expositie draagt de naam ‘Spelenderwijs’.

Via de kunst bewandelt Marion nieuwe wegen door te werken vanuit haar gevoel. Beredeneren en nadenken zorgde er voor dat ze niet meer open stond voor experimenten, probeersels en mislukkingen. Ze leerde meer in haar handen te zitten en minder in haar hoofd. Pas toen kwam er ruimte voor iets nieuws. Bij haar gaat het om opnieuw leren te spelen. Ontdekkingen doen, plezier beleven en bezig zijn met het materiaal. Bezig zijn voor jezelf en niet voor een ander. Niet nadenken maar gewoon doen. Niet wetende waar de weg naar leidt.

Ze voelt zich net een ontdekkingsreiziger die zich voortdurend verbaast. Dat maakt het ook spannend want daardoor ontdekt ze steeds weer iets nieuws. Het is doen, kijken en weer doen. Vertrouwen hebben in wat het materiaal, vaak uit de kringloopwinkel, haar geeft en zich er door laten inspireren. Ze vindt dat alles niet perfect hoeft te zijn. Het is de charme van het “onvolmaakte”. Marion hoopt dat dit de kijker uitnodigt geraakt te worden, te voelen en contact te maken.

Marion van Noord is afgestudeerd aan de kunstacademie in Enschede en o.a. lid van Kunstenaars Collectief Breekijzer in Ulft. Op 9 december en 21 januari is de kunstenares aanwezig om met de bezoeker in gesprek te gaan over haar werk.

Foto Marion van Noord: (c) Paul Clason.

Telefoon:
+31(0)543 216 005
Website:

Begin:
9 dec
Einde:
21 jan 2018

Overige info

vrij
Bovenzaal
vrijdag t/m zondag 11:00 tot 17:00
STAS Schilderij ophangsystemen
Logo_Koppelkerk-150x180

Ontvang onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van onze aktiviteiten

Bedankt voor uw aanmelding!